The JOLO Way Podcast
Avsnitt

Vi hälsosnackar med Lotta & Victoria från podden Hälsosnack - Del 1 "Köttigt"

Kära lyssnare, vi hoppas att ni gillade det otroligt fina avsnittet med Cattis Bentzel. Det känns som ett så viktigt ämne att prata om och vi är så oerhört tacksamma för att vi fick träffa Cattis och för att hon ville dela sin historia med oss. 

Den här veckan går vi tillbaka lite till det stora ämnet kost - något som vi faktiskt också pratade mycket med Cattis om. I de följande två avsnitten får ni nämligen träffa två andra poddare som, precis som vi sadlat om lite grand och för deras del helt, från corporate to all-in-health.

Låt oss presentera de fantastiska kvinnorna – Lotta och Victoria från podden Hälsosnack med Lotta och Victoria! Både Lotta och Victoria jobbar som funktionsmedicinska hälsocoacher, de är yogalärare och som sagt poddare. Vi tyckte det var så spännande att få prata med dem just eftersom de själva har poddat i mer än fem år om hälsa och välmående från ett väldigt brett perspektiv och i sin podd fått träffa SÅ många experter och gurus genom åren och fått höra så många olika teorier om den rätta kosten, hur vi ska träna, sova, ja helt enkelt leva för att bli lyckliga och för att hålla oss friska och leva länge. De jobbar dessutom dagligdags med hälsa så ni förstår ju att vi hade väääldigt mycket att prata med dem om SÅ - det fick bli två avsnitt.

I den här första delen berättar de lite om sin bakgrund och hur de kom in på hälsospåret men vi pratar absolut mest om den omsvängning de båda har gjort i sin kosthållning – från mycket vegetariskt till att nu de nu nästan bara äter kött och andra animaliska produkter.


Det är ett lite abrupt slut på det här avsnittet men som sagt - det kommer mera! Håll utkik efter del 2 och avsnitt 30 som vi kommer att släppa alldeles i anslutning till denna del 1.


Stor kram


Jossan & LolloSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.