Vi är tillbaka med ett helt underbart avsnitt om SJÄLVKÄRLEK!! Ett tema som vi kommer att fortsätta med också några avsnitt framöver. För- det finns inte något viktigare att prata om just nu tycker vi!


I detta avsnitt får vi möta fantastiska och sprudlande Louise Strömberg – self love-coach, hälsoinspiratör, receptskapare, yogalärare och författare. Hon har precis gett ut den fantastiska boken Self Love – Hur du läker, stärker & utvecklar relationen med dig själv, som vi såklart har läst och blivit helt blown away av.  


Vi pratar med Louise om att tro på sin fulla potential, leva med ett förlåtande good enough-tänk, att släppa fokus på yttre förväntningar och vara sann mot sig själv. Självklart handlar självkärlek om att ge sin kropp rätt näring och rörelse, men i samtalet landar vi ändå i att allt måste ske utifrån en ovillkorlig självkärlek istället för en prestationspress eller vilja att pleasa andra.


Vi pratar om Louise fantastiska resa från att vara riktigt sjuk till där hon är idag, friskare än någonsin och med en otrolig livsgnista och inspirationskraft. Vi pratar om hur vi ska hjälpa våra barn att älska sig själva, förhållningssätt till andra, förväntningar från andra, om att leka mera och tävla mindre. Vi pratar prestationsångest, relationer, self-care och sex!


Missa inte detta MAGISKA avsnitt! Följ oss på sociala medier: @thejolowaypodcast; @jflowsthlm; @pomperfectliving! OCH såklart - följ Louise på @louisestromberg.se!


Tusen tack för att ni lyssnar!


Stor kram


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.