Wehoo, det är fredag och det firar vi med att släppa ut Del 2 med Lotta och Victoria. Vi inleder med att ställa den stora frågan vilka Lotta & Victorias främsta lärdomar och takeaway kring hälsa är - missa inte deras spännande svar på det.


Vi pratar om den OH SO viktiga vagusnerven - hur påverkar den och framförallt vilken tonus vi har på vagusnerven oss, varför är den så viktig för vår hälsa? Vi pratar om oura-ringen som alla i avsnittet utom Jossan har och vad man kan mäta med den, tex heart-rate-variability vilket är ett mått på vilken tonus vår vagusnerv har. Victoria har gjort en hel serie om vagusnerven på instagram @halsosnackmedlottaochvictoria - missa inte och gå in där och kika på alla tips på hur du kan stärka din vargusnerv.


Vi pratar sömn och en massa annat härligt och också men framförallt mycket om metoden och elimineringsdieten Clean Reset som Victoria har skapat, vad det är för något, hur vi kan använda oss av den och vilka fördelar den har. Superspännande och jag (Jossan) känner mig nu väldigt sugen på att testa detta framförallt för att utröna om det är några födoämnen som jag inte tål/är överkänslig emot och har bestämt att jag kommer köra en clean reset efter påsklovet!! Perfekt med en vårutrensning! Vi pratar med Victoria om hur metoden kom till, hur både hon och Lotta använder den i sitt dagliga arbete med klienter och om de ändrat inställning till metoden nu när de själva gått all-in på kött. Lollo får också ställa den ödesmättade frågan: Går det att göra en Clean Reset men ändå få behålla kaffet:)?! Gissa vad svaret blir...;)


Missa inte heller deras svar på våra tre slutfrågor!!


Vi är SÅ tacksamma över att vi fick möjlighet att prata så mycket och länge med Lotta och Victoria och vi hoppas att ni ska gilla våra konversationer. OCH har ni inte lyssnat på deras podd så gå in och gör det asap - ni har SÅ många grymma avsnitt att lyssna in på.

Ni hittar länk till deras hemsida och till podden i våra show notes för del 1.

Ta hand om er och tack för att ni lyssnar!


Stor kram


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.