Äntligen onsdag och nytt avsnitt av THE JOLO WAY PODCAST!!! I veckans avsnitt knyter vi ihop serien om hormoner med de fantastiska kvinnorna och författarna Sara och Susanna från Womensync. De är två sprudlande, unga och otroligt inspirerande entreprenörer med den stora visionen att sprida kunskap om kvinnohälsa och hur man bäst utnyttjar sin kvinnliga power genom att leva efter sin menscykel, sin kvinnliga biologi. De har alldeles nyligen släppt sin bok “Womensync - Ett liv i synk med din kvinnliga biologi” och denna otroligt väl komponerade, lärorika och också vackra bok pratar vi såklart mycket om i avsnittet. Vi rekommenderar den VARMT till alla!


Detta var verkligen ett underbart samtal och vi tog med oss SÅ mycket. Vi har ju berört det här i flera avsnitt nu - hur viktig vår menscykel är för oss kvinnor, hur vi ska hedra snarare än trycka ned den, hur den faktiskt är en blessing, en gåva till oss - och nu fick vi chansen att djupdyka i vad det faktiskt innebär att leva i synk med vår cykel. Sara och Susanna delar in menscykeln i tre faser som vi noga går igenom i avsnittet. Och under dessa olika faser mår och är vi helt enkelt lite olika - när vi kan acceptera och förstå det kan vi också komma till en helt ny nivå av välmående, framgång och lycka! Vi pratar kost, livsstil, om strukturer i vårt samhälle och hur vi alla hoppas på att förändring är på väg som kommer att underlätta för oss kvinnor att på riktigt kunna leva efter vår cykel.


Vi pratar också med Sara och Susanna om deras respektive ganska olika vägar in i ämnet där Susanna också delar med sig av sin väg mot läkning och att hitta tillbaka till sig själv och vi pratar också om nästa steg - hur Womensync nu går in ien ny fas efter boksläppet för några veckor sedan.


Ja, detta är ett riktigt fint avsnitt och vi hoppas att ni ska gilla det lika mycket som vi och om ni gör det - SPRID till alla kvinnor och män i er närhet. Precis som Sara och Susanna brinner vi oerhört mycket för kvinnohälsa och vi delar delas mål att nå ut med den här informationen till så många som bara möjligt!  


Gå in på vår hemsida för länkar och show notes och hör gärna av er till oss med frågor, funderingar, tips eller förslag!


TACK för att ni lyssnar!


Stor kram


Jossan & Lollo


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.