We are BACK! JOLO stänger 2020 och välkomnar nya året med öppna armar. Vi inleder poddåret med att prata lite om året som gått men mest om våra intentioner, tankar och mål inför 2021. Vi pratar om vision boards, ritualer och om vikten av att följa sin egen sanna väg, om att älska sig själv för att kunna älska och hjälpa andra på sin väg.


Vi hoppas att ni hänger med oss in i det nya året. Det är mycket spännande som väntar, kanonintervjuer, spännande samtal, inspiration, skratt och gråt om vartannat!


The JOLO Way har under året som gått nischat ner alltmer mot podden och vi ville manifestera de förändringar som skett hos oss genom att starta året med att byta vårt instagramnamn till just @thejolowaypodcast. Här kommer vi nu öka aktiviteten väsentligt och skapa massor med roligt och inspirerande content 2021.


Följ oss också på @jflowsthlm (Jossan) och @pomperfectliving (Lollo).


TACK för att ni lyssnar! 2021 kommer bli ett magiskt år - om vi gör det magiskt tillsammans! Vi skapar vår egen verklighet - låt oss skapa den så magisk och fantastisk vi bara kan!


Kram från oss!


Jossan & Lollo


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.