Äntligen dags för ett nytt avsnitt av THE JOLO WAY PODCAAST!! Vi fortsätter på temat självkärlek och idag möter vi (äntligen!!) den holistiska life-coachen Filippa Tjärnlund aka Raw Clarity-Filippa. Filippa var PR-kvinnan i glammiga New York som mådde allt sämre trots att allt såg perfekt ut på papperet. När hon hittade nyckeln till att läka sig själv och ta tag i bland annat sina problem med emotionellt ätande bestämde hon sig för att dedikera sig till att hjälpa andra kvinnor att må bättre och skolade om sig till lifecoach. Idag jobbar Filippa med holistisk coaching tillsammans med maken Jimmy, alltjämt under flaggen Raw Clarity som hon slog igenom med som blogg för många år sedan.


Vi hade ett superhärligt, öppet och mångfacetterat samtal med Filippa som spann över allt ifrån emotionellt ätande, kroppsideal, andlighet, hur allt började med boken The Secret, New York, karriärbyten, svartsjuka, barn, hur viktigt det är att ta kontrollen över sina tankar, medvetandegöra sina beteenden och var de kommer ifrån. Vi pratar om att vi kan omprogrammera oss själva, om the 5 W:s - Why, When, Where, What, Who? Att utgå ifrån de frågorna i vårt sökande efter oss själva, i bearbetning av våra olika problem och i medvetandegörandet av våra beteenden.


SÅKLART pratar vi också mycket självkärlek - vad är självkärlek, hur kan vi älska oss själva på riktigt och varför är det viktigt? Filippa berättar om sin egen resa, sitt mantra "stay" och vad det innebär för henne. Hon tar också bland annat upp en otrolig upplevelse hon var med om - när hennes pappas ande besökte henne kort efter hans död - en läskig upplevelse som blev den vackraste gåvan. Filippa pratar mot slutet av avsnittet även så fint om att show up för sig själv och ger sedan sina svar på våra tre slutfrågor som vi lovar att ni inte vill missa!!


Vi är så glada och tacksamma över detta avsnitt och vi hoppas att ni ska älska det lika mycket som vi gör och framförallt hoppas vi såklart att ni älskar er själva!!!


På vår hemsida www.thejoloway.se hittar ni fler show notes och länkar till böcker och personer vi pratar om i avsnittet. Gå in där och kika!


Följ oss också gärna på instagram: @thejolowaypodcast; @jflowsthlm (Jossan); @pomperfectliving (Lollo) och FÖLJ FILIPPA @rawclarityfilippa.


TACK för att ni lyssnar, det betyder allt!


Stor kram!!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.