Om Poddtoppen

Poddtoppen ger dig tips och rekommendationer på intressanta, bra och spännande podcasts. På Poddtoppen hittar du topplistor för de populäraste poddarna just nu inom alla kategorier.

Poddtoppen är ett projekt av vännerna Jens Aronsson och Ola Ljungstedt.

Poddtoppen är skapad med kärlek till alla fantastiska podcasts som görs av alla eldsjälar ute i den digitala etern. Vi kan tyvärr inte det här med att podda själva, men vi kan det här med webb. Det här är vårt bidrag till att göra podcastscenen ännu bättre.

Poddtoppen finns för dig som vill upptäcka nya poddar, lyssna på podcast direkt i webbläsaren, hålla dig uppdaterad med de senaste avsnitten av din favorit podcast eller se vilka podcast som just nu trendar och är mest populära i Sverige.

Kontaka Poddtoppen

Tveka inte att höra av dig om du har synpunkter och önskemål på sajten eller om du har idéer på hur vi kan ta den till nästa nivå.

För frågor som gäller en viss podcast ber vi dig kontakta respektive podcast. Länk till poddarna går att hitta på respektive podcasts sida här på Poddtoppen.

Du kontaktar oss via poddtoppen@gmail.com

Så fungerar Poddtoppen

Poddtoppens listor bygger på data från Itunes och visar vad som just nu trendar hos den svenska publiken. Podcasts som visas måste finnas registrerade hos Itunes för att de ska visas i listorna.

Poddtoppen listar följande kategorier:

Om podcast och podcasting

Här är allt du behöver veta om podcast och podcasting.