Nu är vi här igen! JO och LO. Vi stuvade om i poddschemat då vi kände att vi behövde prata av oss. Det är så mycket som hänt det senaste året, så många skiften, så många lärdomar och epiphanys som vi fått till oss och detta ville vi dela med er alla!

Vi pratar framförallt om hur vi nu båda två har landat i en acceptans kring att alla våra olika jag, våra olika roller får ta plats inom oss och får finnas. Helt enkelt att vi inte behöver välja vilken karriärstege vi ska klättra på utan vi kan hoppa från den ena till den andra, eller svinga oss i en lian, som Lollo så fint uttrycker det.

Vi är ju båda jurister i grunden, gick från det till hälsoentreprenörer, yogalärare/hälsocoach och poddare till att nu landa tillbaka i en sjukt skön kombo av allt detta.

Vi har tidigare alltid varit bra - FÖR bra - på att placera oss själva i ett fack, i en liten box med väldigt litet utrymme för flexibilitet. Vi berättar om hur vi flera gånger klivit ur boxen, hoppat i en annan box, för att nu som sagt riva alla boxar och bara vara i att vi får göra vad vi vill, balansera, leka och blanda hejvilt med våra karriärer och liv för att mejsla ut den bästa och härligaste vägen possible.

Vi pratar också om hur det här året egentligen blev, om hur pandemin drog undan mattan för oss och så många andra men hur det för oss skapade ett utrymme och en möjlighet att verkligen känna in vad vi innerst inne vill göra. Vi startade ju bland annat den här podden som är det roligaste, mest spännande och utmanande som vi någonsin gjort och det är vi evigt tacksamma för.


OCH vi är evigt tacksamma till er som lyssnar! TACK för det. Gillar ni podden - tipsa en vän och ge oss en recension, då blir vi jätteglada.


Nu går vi snart in i 2021 och VILKET podd-år vi ska ha då tillsammans med er lyssnare och vi LOVAR att vi då ska bli roligare på instagram:)!


KRAM från Jossan & Lollo


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.