Vi gläntar på dörren till funktionsmedicinen! Alla ni som är nyfikna på hur ni kan må riktigt, riktigt bra ska spetsa öronen lite extra. I veckans avsnitt har vi nöjet att presentera funktionsmedicinaren och hormonterapeuten Eva-Lotta Ryd. Hon har varit i skyttegravarna själv och varit utbränd men fann vägen tillbaka genom funktionsmedicin. Den traditionella skolmedicinen stod maktlös och kom t.o.m. med en felaktig cancerdiagnos innan läkarna slog fast att det inte var något fel på Eva-Lotta. Trots att hon mådde oerhört dåligt med PMS, stress, panikångestattacker.

Genom att utbilda sig inom kost och hälsa vaknade intresset för funktionsmedicin, hormonterapi och andningsterapi, och nu brinner hon för att hjälpa andra må sitt bästa. Välkommen till ett informationsspäckat avsnitt om att lyssna på kroppen redan när den viskar, och inte vänta till dess den skriker.


Vi pratar om kost, om skillnaden mellan funktionsmedicin och skolmedicin, vi pratar stress OCH såklart om hormoner. Detta blev ett långt avsnitt med massor av tips och omnämnanden så gå gärna in på vår hemsida och kika för mer detaljerade show notes, länkar och annat smått och gott.


Ha en fin vecka!


TACK för att ni lyssnar!


Kram från Jossan & Lollo


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör The JOLO Way. Innehållet i podden är skapat av The JOLO Way och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.