’’Jag har aldrig hört en förälder berätta att den älskar mig’’ - så säger Tusse Chiza. Idag gästar han och Hamed Karimi Talks: For A Better Day.

Hamed och Tusse har haft svårt att lita på vuxna under sin uppväxt. Båda har bott på fosterhem och blev mobbade när de var barn - utan att någon lärare tog tag i problemet.

De upplever att människor generellt inte tror att killar känner samma saker som tjejer. Hade omgivningen varit mer inkluderande och accepterade - så hade kanske Hamed och Tusse inte hade behövt gömma sina känslor så djupt, eller dölja sina mer feminina sidor. 

För Hamed kom vändpunkten när han tillslut vågade kontakta socialtjänsten. Han lärde sig att stå upp för sig själv och hittade bra kompisar som blev hans nya familj. 

Psykoterapeuten Tobias Sahlin är med i avsnittet och svarar på Tusse och Hameds egna fråga om uppväxten.

Om du som lyssnar vill skicka in ett eget förslag till insamlingen så går du in och gör det på Fabds hemsida. Om du mår dåligt finns det hjälp att få! Gå in på Mind, Suicide Zero eller Bris och läs mer för att få information och stöd. Glöm inte att följa Fabd_official och Tim Bergling Foundation på instagram för att följa vår kamp mot psykisk ohälsa hos unga.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tim Bergling Foundation. Innehållet i podden är skapat av Tim Bergling Foundation och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.