Allt fler unga stannar hemma från i skolan i takt med att den psykiska ohälsan ökar. Idag gästar gamern S0apy och Melker Berg Talks: For A Better Day.

Melker började isolera sig själv under årskurs åtta i samband med ett ångestfyllt år. För att fly den jobbiga verkligheten började han gamea flera timmar per dag. Kickarna han fick av spelandet blev beroendeframkallande och tillslut struntade Melker i skolan och sina vänner.

Det kan vara både ensamt och en räddning att leva sitt liv genom datorn, beskriver S0apy det. Om du har svårt att skaffa kompisar IRL kan du hitta dem på internet. S0apy streamar på Twitch och där delar hennes unga följare med sig av sina känslor dagligen.

S0apy berättar också om hur hon fick sin diagnos bipolär sjukdom och hur den påverkat henne i livet. Psykoterapeuten Tobias Sahlin är med i avsnittet och svarar på S0apy och Melkers egna fråga om spelberoende.

Om du som lyssnar vill skicka in ett eget förslag till insamlingen så går du in och gör det på Fabds hemsida. Om du mår dåligt finns det hjälp att få! Gå in på Mind, Suicide Zero eller Bris och läs mer för att få information och stöd. Glöm inte att följa Fabd_official och Tim Bergling Foundation på instagram för att följa vår kamp mot psykisk ohälsa hos unga.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tim Bergling Foundation. Innehållet i podden är skapat av Tim Bergling Foundation och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.