Får man ha roligt utan dåligt samvete när det samtidigt finns en klimatkris och det är krig i Europa? Idag gästar klimataktivisterna och Andreas Magnusson och Linna Gadde Talks: For A Better Day.

Andreas och Linna har båda känt stor hopplöshet och oro inför planetens framtid. Men för att lätta på sin klimatångest valde de att engagera sig och bland annat skolstrejka. I klimatrörelsen hittade de kompisar som hade samma mål som de själva, och även vuxna som förstod allvaret i deras oro.

I avsnittet ringer Andreas och Linna upp Psykoterapeuten Tobias Sahlin som svarar på deras fråga om klimatångest.

Om du som lyssnar vill skicka in ett eget förslag till insamlingen så går du in och gör det på Fabds hemsida. Om du mår dåligt finns det hjälp att få! Gå in på MindSuicide Zero eller Bris och läs mer för att få information och stöd. Glöm inte att följa Fabd_official och Tim Bergling Foundation på instagram för att följa vår kamp mot psykisk ohälsa hos unga.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tim Bergling Foundation. Innehållet i podden är skapat av Tim Bergling Foundation och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.