‘’Den enda behandlingen jag fick var att jag blev skrämd för SIS och att jag inte ville hamna där igen.’’ - så säger youtubern Johanna Ottosson. Idag gästar hon och Redin Huseini Talks: For A Better Day.

Johanna var fjorton år första gången hon blev placerad och inlåst på ett ungdomshem. Istället för att bli behandlad för sitt alkoholmissbruk - kom hon ut traumatiserad för livet. Hon blev dåligt bemött av outbildad personal och introducerad för droger av intagna.

Redin var borta flera år från grundskolan utan att någon lärare anmälde det. Familje och pengarproblem blev till slut anledningen till varför han kände sig tvungen att gå in i kriminalitet och sälja droger. Redin önskar att samhället hade hjälp honom i tid innan det behövde gå så långt.

I avsnittet pratar de också om självskadebetende. Psykoterapeuten Tobias Sahlin är med och svarar på Johannas och Redins egna fråga om det.

Om du som lyssnar vill skicka in ett eget förslag till insamlingen så går du in och gör det på Fabds hemsida. Om du mår dåligt finns det hjälp att få! Gå in på Mind, Suicide Zero eller Bris och läs mer för att få information och stöd. Glöm inte att följa Fabd_official och Tim Bergling Foundation på instagram för att följa vår kamp mot psykisk ohälsa hos unga.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tim Bergling Foundation. Innehållet i podden är skapat av Tim Bergling Foundation och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.