Hon har gått rakt igenom rutan och gjort succé som programledare i Allsång på Skansen. I höst blir det revy på Oscarsteatern i Stockholm.

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

På tisdag sänds säsongens sista Allsång på Skansen med Sanna Nielsen som programledare. Hon tog sig tid i sittt fullspäckade schema för att gästa Elfving möter.

Det blev ett öppenhjärtligt samtal om Melodifestivalen, som hon både ett och varit med och tävlat i hela 7 gånger och livet. Hur det var att växa upp i Bromölla när hon slagit igenom redan som 11-åring. Då gästade hon Ragnar Dahlberg i Café Norrköping och genombrottet var ett faktum.

- Det var jobbigt att vara tonåring. Hela skolan mobbade mig och ritade konstiga tecken på bilder av mig. Då ville jag gå till skolan och vara utklädd till någon annan säger Sanna till Ulf Elfving. Nu försöker hon använda sina erfarenheter av mobbing genom att vara aktiv inom BRIS, Barnens Rätt i Samhället.

I höst kommer hon åter igen att utmana sig själv, nu blir det revy på Oscarsteatern. Det har jag aldrig gjort förut, ska bli en riktig utmaning. säger Sanna Nielsen.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.