Selma Hammarström är 22 år gammal och bor på familjens hästgård i Vellinge. Så länge hon kan minnas har hästarna varit en väldigt stor del av hennes liv. Selma har gått från att framgångsrikt tävla fälttävlan till att idag satsa fullt ut på hoppningen. Under 2021 blev hon Svensk mästare som Young Rider på utomhus-SM och var även uttagen och red EM i Portugal, där hon blev bästa svensk. Nu rider Selma sitt första år som senior och sätter upp nya spännande mål för att försöka ta sig till toppen.

I avsnitt tre av Hästlivet berättar Selma om sin starka relation till sina hästar, speciellt sin nuvarande häst som hon beskriver som en riktig läromästare. Vi får också höra om hur hon hanterar motgångar och hur man kan lära sig av sina misstag för att kunna prestera bättre nästa gång. Vilka egenskaper krävs egentligen för att bli en framgångsrik ryttare? Hur ser hennes rutiner vid tävling ut? Och hur hoppas hon att livet ser ut om fem år? Missa inte ett riktigt inspirerande avsnitt.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveland Djurförsäkringar. Innehållet i podden är skapat av Sveland Djurförsäkringar och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.