Hästlivets första gäst är Johanna Lassnack. Hon är 32 år gammal och älskar inte bara hästar, hon är dessutom influenser, mental coach, författare och driver en podcast. Tillsammans med sin sambo jonglerar hon vardagen med fyra egna hästar, träning, tävling och jobb.

I det här avsnittet pratar vi om hur Johanna vände den negativa press hon la på sig själv, till att bli mental coach som idag hjälper unga ryttare att hitta styrkan inom sig för att kunna prestera på topp. Vi pratar också om hästarnas betydelse i hennes liv och hur man får ihop vardagen och ekonomin när man lever hästlivet fullt ut. Det blir även inspirerande tips kring hur man skapar ett hållbart liv både för sina hästar och sig själv. Missa inte ett avsnitt som bjuder på både skratt och inspirerande samtal.

Tyckte du om avsnittet? Har du frågor eller åsikter? Ta kontakt med oss i någon av våra kanaler. Du hittar oss på Instagram och Facebook. Posta gärna en screenshot eller ta en bild när du lyssnar och tagga oss så vi kan tacka dig för att du lyssnar.

@svelanddjurforsakringar

@bergjohanna

Hästlivet är en podcast från Sveland Djurförsäkringar. Stort tack till poddens sponsor Granngården. 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveland Djurförsäkringar. Innehållet i podden är skapat av Sveland Djurförsäkringar och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.