Hur får man ihop livet som polis, hästägare och småbarnsförälder egentligen? Det tar vi reda på i detta avsnittet som gästas av Cecilia Qvarnström, kusken som vunnit inte mindre än tre VM-guld.

Cissi bor i Flyinge med man, barn, 8 hästar, 2 hundar, katter, höns, vaktlaroch några marsvin. Cissi tar oss med in i en värld av körning och berättar hur sporten går till, hur programmen ser ut och vad man har på sig när man tävlar. Hon berättar hur det fungerar att resa med sitt team i en hästtrailer över hela Europa och drömmen om att återigen medverka på VM.

Dessutom får vi veta vilken häst som betytt mest och hon berättar om ett av hennes starkaste tävlingsminnen, när hon och hennes tre lagkamrater var de enda tjejerna under VM i Österrike –och vann guld. Hur viktigt är det att vinna egentligen, och hur håller man masken när man är ”världens sämsta förlorare?”

Detta och mycket mer i avsnittet som är både spännande, intressant och lärorikt.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveland Djurförsäkringar. Innehållet i podden är skapat av Sveland Djurförsäkringar och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.