I detta avsnitt av "Allt om svartsjuka" tar vi oss an ett komplex och känsligt ämne – retroaktiv svartsjuka. Vår gäst, Jens, delar modigt med sig av sin personliga erfarenhet av denna specifika form av svartsjuka och ger oss inblick i hans pågående behandling.

Värd och Jens utforskar de utmaningar och konsekvenser som uppstår när man upplever svartsjuka och ångest över sin partners tidigare relationer och sexuella erfarenheter. Jens delar med sig av de obsessiva tankar, oro och dålig självförtroendesom har präglat hans resa.

Genom deras samtal får vi insikt i strategier och behandlingar som Jens har använt för att hantera sin retroaktiva svartsjuka. Vi får värdefulla insikter om betydelsen av öppen kommunikation med ens partner, utmanande av negativa tankar och omdirigering av fokus. 

Detta avsnitt är en resa mot förståelse och självrannsakan när vi dyker djupare in i retroaktiv svartsjuka och tar med oss insikter och verktyg för att hantera denna utmanande känsla. Missa inte detta värdefulla samtal med Jens, som kanske kan hjälpa dig eller någon du känner som möter samma utmaningar.Boka en kostnadsfri 20-minuters telefonkonsultation med Mikael Sandberg.Websida: svartsjuka.com 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Mikael Sandberg. Innehållet i podden är skapat av Mikael Sandberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.