I avsnitt 50 av "Talk To Me", träffar SDF skådespelaren Matias Varela.

Matias har spelat med i otaliga succér, som "Snabba Cash" triologin, "Arne Dahl" serien, filmen "438 dagar", som han fick sin tredje Guldbagge nominering för, och även internationellt i olika filmer och serier. T.ex fick han ett stort genombrott i Netflix serien "Narcos" är just nu aktuell i HBOs "Raised by Wolfs" och här i Sverige i "Fartblinda".

Intervjun handlar bland annat om hans ibland krokiga och osannolika resa till målet att jobba som skådespelare..

Hur det var att som barn behöva översätta ett språk för att ens föräldrar inte förstår.

Om hur man formas om man tidigt i livet exponeras för saker man inte ska som barn.

Om att slå igenom som tonåring, och sen se drömmer gå i kras.

Hans tre största karaktärer heter alla "Jorge" men han känner inte en enda person som heter det. Vad sa hans spanska familj om hans skådepelardrömmar?

Hur var det att sitta i Spanien, efter att inte ha jobbat som skådespelare på många år, och manifestera drömmen om rollen i "Snabba cash", och hur kändes det, när han sen fick den, och den förändrade hans liv. Modigt berättar Matias om hur det känns när man släpper taget om att man tror att man behöver vara den tuffa killen, och istället vågar vara sig själv. 

Och om varför familjen alltid kommer först.

Om det och mycket mycket mer.

Tack för att Ni lyssnar.

TTM produceras av SDF Entertaiment AB 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sarah Dawn Finer. Innehållet i podden är skapat av Sarah Dawn Finer och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.