I det här avsnittet får du en unik möjlighet att lyssna på två vuxna skandinavier som oskolades som barn.

Ett samtal med Viktoria och Kai, som berättar om hur det var att växa upp som oskolad i Sverige och Norge, och hur det har påverkat deras liv. 

Hur såg deras dagar ut? Hur skiljde det sig när de bodde i Skandinavien jämfört med andra länder? Hur såg deras sociala liv och relationer ut, och hur ser dom på det idag? Hur funkade det internationella oskolnings-communityt runt millenieskiftet? Vad tyckte dom om den period då de gick i skolan?  Hur har deras barndom med fritt lärande påverkat vilka de är idag?    

Ett långt skandinaviskt avsnitt som berör många aspekter av oskolning. Vår danska Anna Brix Thomsen leder samtalet.

Vill du höra mer av Viktoria?  Hon kommer att återkomma till Fria Barn längre fram i säsongen tillsammans med sin pappa Magnus, en pionjär och betydelsefull person för vårt svenska oskolnings-community, i ett långt, viktigt och inspirerande samtal om deras resa, om skolsystemet och om oskolning genom livet.

----------------------------------------------------------------------

Mer information om självstyrt lärande hittar du på www.tankesmedjantillit.se och vår Fb-sida . På vår Instagram delar vi med oss av Tillits arbete och våra oskolarliv från olika delar av världen.

Får du frågor? Vill du veta mer kring temat i avsnittet? Kontakta oss på [email protected] eller skriv till oss på sociala medier!                                                                                                                                                                                                                                   

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tankesmedjan Tillit. Innehållet i podden är skapat av Tankesmedjan Tillit och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.