När Micke Gunnarsson bjöd in Anna Brix Thomsen för att medverka i ett livesamtal på hans Instagram blev det så bra att vi spelade vi in det.  Det blev ett fint samtal om livet, döden och några av de viktigaste existentiella frågorna i livet.

Ett samtal utan manus, utan plan. Det är ett rörande samtal med mycket djup och ödmjuk närvaro, med teman om hur man bäst bemöter en tonåring, och hur viktigt det är att börja en resa mot förändring med sig själv.

Vill ni höra mer av Micke, kolla in avsnitt sju av vår podd där han medverkar i ett samtal med Jens Peter och Rebecka!

Anna är utbildad lärare och sociolog och jobbar dagligen med att stötta vuxna i att utveckla deras bemötande av barn. Anna är aktivist och driver frågor inom alternativa utbildningsformer och föräldraskap. Anna kan ni följa på www.instagram.com/annabrixthomsen

Micke Gunnarsson är föreläsare, författare och stor inspiratör på sociala medier där han aktiv att diskutera med föräldrar, pedagoger och ungdomar kring frågor som rör livet, skola, välmående, föräldraskap och relationer.har en bred bakgrund.

 Mer om Micke kan ni läsa här: https://mickegunnarsson.se/om-mej/ 

Här kan ni följa Micke: www.instagram.com/mickegunnarsson

Facebook: www.facebok.com/mickegunnarsson.page

Vill du läsa mer om oss?

www.tankesmedjantillit.se

https://www.facebook.com/tankeskedjantillit/

www.instagram.com/tankesmedjantillit

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Tankesmedjan Tillit. Innehållet i podden är skapat av Tankesmedjan Tillit och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.