Tre Trailers Podcast är tillbaka med avsnitt 9! Podcasten där vi pratar om trailers till kommande filmer eller TV serier som vi tycker verkar intressanta, vad vi sett sen senaste programmet, samt allt däremellan. I det nionde avsnittet tar vi en titt på två trailers till filmer som är nyversioner/uppföljare till 70-tals klassiker – dels nyversionen av Dario Argentos “SUSPIRIA” som i nytappningen regisseras av Luca Guadagnino med bland annat Dakota Johnson och Tilda Swinton i rollerna, samt den nya uppföljaren till John Carpenters “HALLOWEEN” som det gjort remakes/uppföljningar på tidigare, regisserar gör David Gordon Green och filmen heter kort och gott “HALLOWEEN 2018” och framför kameran ser vi bland annat Jamie Lee Curtis som repriserar sin roll som Laurie Strode från originalet, och John Carpenter är med och producerar. Programmets tredje trailer är till filmen “MORTAL ENGINES”, baserad på fantasy/Steampunk böckerna av Philip Reeve. Filmen är producerad av Peter Jackson. 

Som vanligt en mix av högt och lågt, av det oväntade och förväntade och en del kul anekdoter och annat. 

Tack för att ni lyssnar!

Vi har med oss en ny praktikant i det nionde avsnittet, filmregissören Antonio Tublén.

Vi hoppas ni gillar Tre Trailers Podcast. Om så är fallet, sätt betyg på Tre Trailers på iTunes eller i iTunes appen, samt där ni vanligen hämtar era poddar och lämna gärna en kommentar eller två. Dela gärna vår FB sida, sprid ordet om vår Podd och bjud in era vänner som ni tror kan gilla Podcasten Tre Trailers. 

Stort tack!

/Niklas, Christian och Praktikant Antonio

Veckans trailers:

MORTAL ENGINES

Regissör: Christian Rivers

https://www.youtube.com/watch?v=IRsFc2gguEg

SUSPIRIA

Regissör: Luca Guadagnino

https://www.youtube.com/watch?v=3uGIEY7tdg8

HALLOWEEN 2018

Regissör: David Gordon Green

https://www.youtube.com/watch?v=aMCLVSlk1Tk

#mortalengines #peterjackson #philipreeve #suspiria #darioargento #lucaguadagnino #amazonstudios #halloween #blumhouse #jamieleecurtis #johncarpenter #genrefilm #horrorfilm #fantasy #scifi #steampunk #tretrailers #tretrailerspodcast #podcast #christianhallman #niklaslagstrom #antoniotublen #film #trailers #tvserier #tvshows

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Niklas Lagström, Christian Hallman. Innehållet i podden är skapat av Niklas Lagström, Christian Hallman och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.