Här har vi då avsnitt åtta av Tre Trailers Podcast. Podcasten där vi pratar om kommande trailers som vi tycker verkar intressanta och vad vi sett sen senaste programmet, samt allt däremellan. I detta avsnitt tar vi en titt på: Den svenska genrefilmen “Den Blomstertid nu kommer” från filmkollektivet Crazy Pictures som i och med denna film långfilmsdebuterar och är mest kända för sina kortfilmer. Vi kollar också in Spike Lees nya joint Blackkklansman som tävlade i Cannes där den vann Juryns Grand Prix, samt TV Serien The Terror från AMC. Som vanligt en mix av högt och lågt, av det oväntade och förväntade och en del kul anekdoter. Det blir också en del uppföljningssnack om filmfestivalen i Cannes. Tack för att ni lyssnar!

Om ni gillar ni vad ni hör, så sätt betyg på Tre Trailers på iTunes eller i iTunes appen, samt där ni vanligen hämtar era poddar och lämna gärna en kommentar eller två. Dela gärna vår FB sida, sprid ordet om vår Podd och bjud in era vänner som ni tror kan gilla Podcasten Tre Trailers. 

Stort tack!

/Niklas, Christian och Per

Veckans trailers:

Den Blomstertid Nu Kommer

https://www.youtube.com/watch?v=rGwWeEBI9Z0

Svensk biopremiär: 20 juni

Blackkklansman

https://www.youtube.com/watch?v=fQNZhs0QKq0&feature=youtu.be

The Terror

https://www.youtube.com/watch?v=rnN7Aad3c7A&feature=youtu.be

Här hittar ni TV Time, appen som Niklas nämner i podcasten:

https://itunes.apple.com/us/app/tv-time-tvshow-time/id431065232?mt=8

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Niklas Lagström, Christian Hallman. Innehållet i podden är skapat av Niklas Lagström, Christian Hallman och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.