Arga nunnor, sataniska sekter och hämnd samt en dokumentär om musik/ljuddesign allt detta i det tionde programmet som kickar igång säsong 2…

Vi är tillbaka med säsong två och det tionde programmet av Tre Trailers Podcast. Podcasten där vi pratar om trailers till kommande filmer och/eller TV serier som vi tycker verkar intressanta, vad vi sett sen senaste programmet, samt allt däremellan. 

Vi startar säsong två med att ta en titt på ”THE NUN” som är regisserad av Corin Hardy och är en spin-off från The Conjuring universumet. Ser ut som om det kan bli en fängslande och skrämmande film på alla de rätta sätten.

Sedan ser vi “MANDY” av Panos Cosmatos. En film som fått mycket buzz under året efter sin premiär i Sundance och därefter Director’s Fortnight i Cannes. Nicholas Cage ger ännu en rollprestation som har kallats hans bästa och gör enligt många sina bästa roller i karriären just nu. Vi ser fram emot mycket mer Cage Rage i framtiden. Filmen är producerad av XYZ och SpecreVision.

Sist ut i dagens program är en dokumentär om musikgeniet och kompositören Ryuichi Sakamoto, “RYUICHI SAKAMOTO: CODA”.

Som vanligt en mix av högt och lågt, av det oväntade och förväntade och en del kul sidospår och snack om filmer och serier vi sett. 

Tack för att ni lyssnar!

Vi hoppas ni gillar Tre Trailers Podcast. Sätt betyg på Tre Trailers på iTunes eller i iTunes appen, samt där ni vanligen hämtar era poddar och lämna gärna en kommentar eller två. Har ni trailers som ni gärna ser att vi pratar om så välkomnar vi tips. 

Dela gärna vår FB sida, sprid ordet om vår Podd och bjud in era vänner som ni tror kan gilla Podcasten Tre Trailers. 

Stort tack!

/Niklas & Christian

Veckans trailers:

THE NUN

Regissör: Corin Hardy

https://www.youtube.com/watch?v=pzD9zGcUNrw

MANDY

Regissör: Panos Cosmatos

https://www.youtube.com/watch?v=rI054ow6KJk

RYUICHI SAKAMOTO: CODA

Regissör: Stephen Nomura Schible

https://www.youtube.com/watch?v=Fl-pKw5n0mI

#mandy #nicholascage #panoscosmatos #xyzfilms #spectrevision #thenun #corinhardy #jameswan #coda #ryuichisakamoto #composer #filmscore #horrorfilm #fantasy #thriller #documentary #tretrailers #tretrailerspodcast #podcast #christianhallman #niklaslagström #film #trailers

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Niklas Lagström, Christian Hallman. Innehållet i podden är skapat av Niklas Lagström, Christian Hallman och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.