I dagens avsnitt blandar vi friskt mellan superskurkar, terroriserande mördare och populärkulturella ikoner. “Varför” kanske en del hade sagt. Varför inte, säger vi! Det är dags för ännu ett avsnitt av Tre Trailers Podcast.

Lutar er tillbaka, ta from era popcorn och öppna era sinnen, Tre Trailers Podcast är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt bara för er som lyssnar därute. – Podcasten där vi pratar om trailers till kommande filmer och/eller TV serier som vi tycker verkar intressanta, kul och spännande, eller helt enkelt bara galna. Vi diskuterar även vad vi sett sen det senaste avsnittet, samt allt däremellan. En riktigt härlig mix, helt enkelt.

I detta avsnitt tar vi en titt på DC Comics “Joker”, regisserad av Todd Philips som är mest känd för Hangover-filmerna. I filmen ser vi Joaquin Phoenix axla rollen som Jokern. Därefter gör vi en djupdykning in i terrorns värld och kollar in uppföljaren till Rob Zombies “The Devil’s Rejects” från 2005, “3 FROM HELL” där vi återigen följer Baby Firefly, Captain Spaulding och Otis Firefly. Vi avslutar med en trailer för uppföljaren till kanske en av 80-talets mest ikoniska filmer. Väldigt många ville vara honom, väldigt många ville vara med honom, alla ville se filmen. Vi talar givetvis om Tom Cruise, Maverick och “Top Gun” som nu får en uppföljare, så här 34 år senare. Filmen heter kort och gott, “Top Gun: Maverick” och behöver egentligen ingen närmare introduktion. Den är regisserad av Joseph Kosinski, som kanske är mest känd för att ha regisserat “Tron: Legacy” och “Oblivion”.

Som vanligt blandar vi populärkultur med kult och allt där emellan med våra personliga anekdoter och insikter i filmvärlden. En mix av högt och lågt, av det oväntade och förväntade och en del kul sidospår och snack om filmer och serier vi sett. Nytt från och med detta avsnitt är Niklas lilla Q&A sektion där han ställer tre frågor till panelen och att den gamle praktikanten Patrik Karlson numera är en ordinarie medlem av denna trio.

Ni hittar oss där ni hittar era poddar! Om ni gillar vad ni hör så tagga oss gärna #tretrailerspodcast , dela våra program i sociala medier och fortsätt lyssna. Ge oss gärna ett betyg på iTunes, samt där ni vanligen hämtar era poddar och lämna gärna en kommentar eller två på vår FB sida. Har ni tips och frågor ni vill att vi tar upp i Podden så hör av er till oss på tretrailers@gmail.com mail adress.

Tack för att ni lyssnar!

/Niklas, Christian & Patrik

Veckans trailers:

JOKERN

Regissör: Todd Phillips

https://www.youtube.com/watch?v=-_DJEzZk2pc

Premiär: Oktober

3 FROM HELL

Regissör: Rob Zombie

https://www.youtube.com/watch?v=D6zl2hFv1Ig

Premiär: September

Top Gun: Maverick

Regissör: Joseph Kosinski

https://www.youtube.com/watch?v=qSqVVswa420

Premiär: 2020

#jokern #toddphillips #scifi #dccomics #threefromhell #robzombie #topgun #topgunmaverick #maverick #tomcruise #josephkosinski #sherimoonzombie #sidhaig #billmoseley #horror #action #drama #film #tretrailerspodcast #podcast #christianhallman #niklaslagström #patrikkarlson #trailers

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Niklas Lagström, Christian Hallman. Innehållet i podden är skapat av Niklas Lagström, Christian Hallman och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.