Matlaboratoriet LIVE på SLU:s event Matologi: Glöm bananer, apelsiner, torr champagne, färskvaror och vilda rovfiskar. Lyssna till matforskarnas framtidsvisioner i Matlaboratoriets liveinspelning från SLU:s event Matologi i Stockholm 25 augusti 2018. Ett samarbete med SLU, Sveriges Lantbruksuniversitet.
Intervjuade forskare och deras forskningsområden:
Mattias Eriksson: matsvinn i livsmedelsbutiker och storkök.
Jens Sundström: växtfysiologi, bioteknik och genteknik.
Per Sandin: tillämpad etik, riskfilosofi och miljöetik.
Örjan Östman: hållbart fiske och vilken effekt miljön har på fiskar.
Anna Lehrman: samspelet mellan växter och insekter.
Erik Fahlbeck: vice rektor för samverkan på SLU och med bakgrund som ekonomiagronom.
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Openlab, Per Styregård. Innehållet i podden är skapat av Openlab, Per Styregård och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.