"Se mig för här är jag* Låt mig få komma nära* Till era hjärtan så som den jag är* Den jag försöker vara* Ge mig min morgondag." /Marie Nilsson Lind

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Söndagens gäst Kristoffer Blekkerud är sedan knappt 15 år tillbaka ordningsvakt. Hans uppgift är att skapa lugn och ordning och trots alla skuggsidor han kommer i kontakt med trivs han med detta mångfasetterade jobb. Detta för att han har möjlighet att bygga broar gentemot de han möter, särskilt med ungdomar som är en hjärtefråga för denna fyrabarnspappa.

Kristoffer har mött ungdomar som i efterhand har berättat vad det har betytt att bli sedd, lyssnad på. Att det funnits nån som bekräftat eller väckt en längtan efter förändring.

Det är som i historien om pojken med sjöstjärnorna Kristoffer resonerar; även om han inte kan hjälpa och finnas till för alla som han möter, når han fram till en människa har det betydelse för den personen. Säger mannen som vill göra skillnad bara genom att vara human.

Hör Stina och Kristoffers samtal söndag 2 december kl 23.05-00.00 i Sveriges Radio P4.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.