"En bön i juletid; låt mina andetag landa lite djupare ner, låt mina krav på mig själv stilla sig, låt mig hitta stillhet och mötena som blommar däri." / Stina Wollter

Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.

Söndagens gäst Bosse Wiberg har många titlar; socionom, diakon, andningspedagog, familjerådgivare och nu kurator inom Barn- och ungdomspsykiatrin.

Det centrala för Bosse är att se varje människa bakom maskerna. Det gör han genom att undersöka vad som är grundproblemet och att se helheten. Men det är inte Bosse som gör jobbet, han fungerar i bästa fall som en katalysator för de människor han möter. Bosse tror inte alls på att ensam är stark, snarare att vi behöver vara en del av en gemenskap för att känna oss meningsfulla i ett sammanhang större än den enskilda individen. Det finner han särskilt viktigt i den stundande juletiden och särskilt angeläget för unga människor då många av dem är både ensamma och utsatta. Hör Stina och Bosses samtal söndag 16 december kl 23.05-00.00 i Sveriges Radio P4.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sveriges Radio. Innehållet i podden är skapat av Sveriges Radio och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.