Vad händer om du får en tillsägelse från en livsmedelsinspektör? Det här och mycket annat diskuteras i veckans avsnitt av Dining with Experts tillsammans med Desirée Lundberg, FoodTech-entreprenör och grundare av Naima. Naima har uppmärksammats som "framtidens fika", och bolaget grundades för att hjälpa människor att göra hälsosammare val vid fikastunden, utan att behöva kompromissa med smak. I början av sommaren fick Naima en tillsägelse från en livsmedelsinspektör om att de behövde ta bort en del av den hälsokommunikation de gör, ett scenario många producenter oroar sig för. I avsnittet pratar vi om vad som sker när man får en tillsägelse och varför det är viktigt att ha ordentlig insikt i vad regelverken säger för att motverka detta. Ett ärligt och informativt avsnitt! Tusen tack Desirée för att du delar med dig, vi är övertygade om att avsnittet kommer hjälpa många andra producenter. Om du är nyfiken på hur man navigerar regelverken från en småföretagares perspektiv, då får du verkligen inte missa detta avsnitt!
Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv gärna en kommentar till oss på våra sociala medier, vi heter @Nuverica överallt. Föredrar du att lyssna med video? Du hittar avsnittet som videopodd på Youtube, sök bara på: Dining with Experts. Tack för att du lyssnar!
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Carolin Solskär. Innehållet i podden är skapat av Carolin Solskär och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.