Hur har konsumenternas preferenser och beteenden inom livsmedelsindustrin utvecklats under de senaste åren? Det diskuterar vi i veckans avsnitt av Dining with Experts med Marcus Klasson Adevi. Marcus är forskare inom konsumenttrender och mat vid Sveriges forskningsinstitut RISE. Mer information om Marcus hitta du på marcusklasson.com och vill du veta mer om forskningsprojektet vi diskuterar i podden så hittar du mer information här: ri.se/finest. Gillar du avsnittet? Dela gärna vidare till någon som du tror skulle ha nytta av det!

Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv gärna en kommentar till oss på våra sociala medier, vi heter @Nuverica överallt. Föredrar du att lyssna med video? Du hittar avsnittet som videopodd på Youtube, sök bara på: Dining with Experts. Tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Carolin Solskär. Innehållet i podden är skapat av Carolin Solskär och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.