Vad är det viktigaste att tänka på när du ska ta in en investering? Hur approachar du intressanta investerare? Och bör verkligen alla bolag ta in externt kapital? I säsongens sista avsnitt av Dining with Experts pratar vi med ingen mindre än Erika Hombert. Erika jobbar som Senior Investment Manager på PINC, är ängelinvesterare och har investerat i tio bolag, gjort en exit, och har även själv jobbat på en startup. PINC är Pauligs riskkapitalgren för tidiga investeringar i startup-företag inom och runt framtidens mat. Detta avsnitt blir oerhört viktigt för dig som ska eller funderar på att resa kapital. Har du uppskattat Dining with Experts? Don't be a stranger! Vi uppskattar all er feedback, och skulle gärna vilja veta om ni vill att vi gör en säsong 2.
Vad tyckte du om dagens avsnitt? Skriv gärna en kommentar till oss på våra sociala medier, vi heter @Nuverica överallt. Föredrar du att lyssna med video? Du hittar avsnittet som videopodd på Youtube, sök bara på: Dining with Experts. Tack för att du lyssnar!
Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Carolin Solskär. Innehållet i podden är skapat av Carolin Solskär och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.