Meditation och reflektion med Sanne

Hej


Välkommen till andra avsnittet i min podcast Meditation och Reflektion med Sanne. En podcast om att lära känna sin kropp på djupet.

Detta avsnitt handlar om att våga vara operfekt. Att öppna upp och våga stå för den man är också när det innebär att vara operfekt.


Jag tänker på hur många fantastiska människor det finns med enorm potential till att inspirera andra som gör precis det jag gjorde i många år. Höll tillbaka i rädsla för att misslyckas. Det är så lätt att vara kvar i gamla mönster eftersom vi vill att det vi företar oss ska vara perfekt och det är läskigt att riskera att misslyckas.

Men perfekt är en illusion och det att misslyckas är en naturlig del av livet och tillväxt och eftersom det inte finns något som är perfekt så kommer vi att misslyckas med vårt försök.


När vi gjort det tillräckligt många gånger så har vi programmerat i vårt undermedvetna att vi misslyckas så vi låter bli att testa på nytt. Det här är också anledningen till att människor misslyckas med att skapa en ny hälsosam livsstil. Om man vet med sig att man har det här problemet så ska man alltid ta det försiktigt fram och inte göra för stora förändringar på en gång då det kommer att ge en backlash . Ingen är född för att vara perfekt men för att vara mänsklig.


Om vi vågar erkänna våra fel och brister så blir det lättare för oss att möta människor på ett själsligt plan. Vi alla är intresserade av att möta människor på ett mänskligt plan där vi kan skapa meningsfulla relationer. Vi vill alla bli sedda som dem vi är eller åtminstone att någon försöker att se oss och förstå oss. Försöker du framstå som perfekt så är det också vad du försöker se hos andra och att lägga över det ansvaret på andra, inte minst dina barn är ett tungt ansvar som ingen är värd.


Vi kan välja att gå på kompromiss med oss själva i rädsla för att bli klassade som märkliga eller vi kan vara sanna mot oss själva och stå för den vi är även när vi inte är perfekta.Kontakta mig på:

www.sannelundblad.com


Följ min instagram:

www.instagram.com/sanne.lundbladSee acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sanne. Innehållet i podden är skapat av Sanne och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.