Hållbarhet som tema? Nej, säger Fredrik det tåget har gått.....

Den 13 oktober 2018 öppnade duon Eriksson och Högberg restaurang Nationalmuseum och med det skulle branschkoden få se sitt ljus. Vi tar er med på en personlig resa med Patrik och Fredrik där de berättar om hur allt startade och om hur strukturen för ett hållbart ledarskap vuxit fram.

Vad vinner man på att ha ett hållbarhetsperspektiv som krögare? I vårt samtal ger duon flera exempel på hur man i sitt ledarskap

  • inkluderar och utbildar
  • har dragit igång ett vinnande matsvinnsarbete
  • varvar krav och feedback på ett sätt som får medarbetarna att växa


Lyssna och inspireras!


Branschkoden hittar ni på: https://bfuf.se/projekt/branschkoden/


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Generation Waste. Innehållet i podden är skapat av Generation Waste och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.