I avsnitt nummer 54 av podden Häst & ryttare - en podcast med Susanna och Tina kikar vi in för att ge en rapport om var vi befinner oss nu, några år efter podden första avsnitt. Med hjälp av lyssnarnas frågor och våra bäst sedan sist målas en bild upp av verkligheten med hästarna i våra liv. Susanna berättar om en häst som likt en riddare gick ner på knä och bad om nåd och Tina berättar om en ponny som själv bestämmer var hon ska bo och verka. 

Samtalet löper från hur mål och värdegrund kan vara samma, och vad de är för oss till hur kommunikationen och samarbetet över artgränser ser ut för oss idag. Slutligen berättar Susanna om sitt nya projekt Mentala möten - personlig utveckling för hästmänniskor som du kan läsa mer om här: https://www.mentalamotiv.com/mentala-mten. Tina har börjat sprida hästarnas ord genom gratis mailutskick, hon berättar om dem. Du kan skriva upp dig här: http://tinakolhammar.se/brev/. Hon berättar också att hon börjat erbjuda undervisning och spegling för hugande ekipage.

Tack för att du lyssnar och vi hoppas att vi ses framöver!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Susanna och Tina. Innehållet i podden är skapat av Susanna och Tina och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.