Avsnitt nummer 49 kommer här! Om ni följer oss på facebook vet ni varför ni fått vänta. När vi först spelade in och sedan skulle redigera visade det sig att tekniken inte varit på vår sida och att kvalitén var för dålig för att avsnittet skulle kunna släppas. Men detta var tideräkningen innan vi påbörjat vår utbildning för Emelie Cajsdotter och vi lovade återkomma efter vi startat och när vi hade något relativt bregripligt att komma med. Om detta avsnitt nu blir begripligt är alltså upp till er att bedömma. Vi delar med oss av helgen i den mån vi är kapabla och har också några spännande bäst sedan sist, om vi får säga det själva. Häng med och låt oss veta vad du tycker!

 

Häst & ryttare är podcasten som vi som hästnördar själva saknat. Följ med i våra funderingar och filosofiska diskussioner kring allt som rör häst, ridning, träning, tävling och mental träning och personlig utveckling. Följ oss gärma på Facebook och på hemsidan www.hästochryttare-enpodcastmedsusannaochtina.se.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Susanna och Tina. Innehållet i podden är skapat av Susanna och Tina och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.