I avsnitt 53 är temat avskalning. I takt med att vår kurs hos Emelie Cajsdotter löpt på under året, har vårt behov av att få behålla våra tanke- och känsloprocesser på insidan vuxit sig starkare. Denna resa påverkar oss och livet på så oerhört många plan, att det känns svårt att tala om den under tiden den sker. Vi har därför kommit till ett beslut som känns lika rätt som svårt, nämligen att pausa podden. Kanske återuppstår podden i samma form igen om dryga året när utbildningen avslutas, kanske fortsätter kommunikationen med er på andra sätt.

En sak är säker, vi är enormt tacksamma för er och det ni tillsammans med oss har skapat i och kring podden med hjälp av era frågor, kommentarer och berättelser. Vi håller jättegärna kontakten med er på andra sätt än genom podden under pausen. Följ oss på de sätt ni vill och känner för utifrån kontaktsätten nedan:TinaFacebook: Tina Kolhammar och sidan Tina Kolhammar - med hästen som läromästarewww.kraniosakralterapi.nu – för behandlingar och utbildningarwww.tinakolhammar.se Mail: tinakolhammar@gmail.comSusanna Facebook: Susanna DavidssonIG: susanna.davidssonwww.tänkdigfri.se – Självstudiematerial i personlig utveckling alternativt kurs med Susanna som coachwww.mentalridning.se – Mental träning för ryttare

På återseende!

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Susanna och Tina. Innehållet i podden är skapat av Susanna och Tina och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.