Therese har en häst. Den köpte hon långt innan det blev aktuellt att skaffa barn. Att äga en häst var hennes stora dröm och det är egentligen hennes första bebis. Nu ska hon ha en till. Om man kan säga så. Och det är ofattbart för henne hur många det är som bara inte kan förstå hur det ska gå till att både sköta en häst och en ny bebis. (Jag hade själv mina funderingar på det).

Så Therese blir förbannad på alla som har tankar om hur det SKA vara i ett liv med en ny bebis och tänker att hon nog kommer att skapa sig ett alldeles eget, anpassat bebisliv. Dessutom är hon ju inte ensam (“Det är ingen jungfrufödsel, det här!”) utan har sin man också. Det är ingen som frågar HONOM om hur det här ska gå.

Visst, hon har en del ryggproblem också, men alla utmaningar är Therese van att ta sig igenom men järnvilja och hon önskar att hon fick höra färre åsikter om vad som kan gå fel och mer av hejarop och GO GIRL!

Jag håller med.

Lyssna på vårt samtal länken längst ned i inlägget. Eller på iTunes.

 

 

 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Bodil Bergman Hughes. Innehållet i podden är skapat av Bodil Bergman Hughes och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.