Fotbollspodden

Ett dygn sent, men vad gör väl det - den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge (till skillnad från den som väntar på någon som har gått - den har bevisligen väntat för länge). Avsnitt 7 av denna upplaga av Fotbollspodden är här - och i detta avsnitt tar Linus Berglund en gedigen pratstund med en återkommande favorit: journalisten, formuleringskonstnären och (inte minst) den regerande Fotbollspoddquizmästaren MARCUS LEIFBY!

OBS: Inspelningen skedde i ett fordon, varför vissa (charmiga) trafikljud eventuellt kan höras för den observante.

OBS 2: Efter att Linus pratat klart med Leifby kommer ett litet bonussegment, där producent-David och Linus ger en kort sammanfattning av världsläget inför den stundande FINALEN i quizzet.

Mycket nöje!

Fotbollspodden görs av fans, för fans - och om du gillar det vi gör kan du stödja oss genom att lyssna via Acast app, samt sprida gospeln om vår existens till nära och även till kära. Idéer, synpunkter och förslag tas tacksamt emot på [email protected]

Tack för att du lyssnar!  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fotbollspodden. Innehållet i podden är skapat av Fotbollspodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.