Fotbollspodden

God måndagsmorgon, Sverige - här kommer ytterligare ett avsnitt av Fotbollspodden! Sällan eller aldrig har väl termen "fotbollsprofil" varit mer passande än när det gäller att beskriva veckans gäst - det är ingen mindre än den legendariske fotbollsspelaren, tränaren och expertkommentatorn Bo "Bosse" Petersson som gör comeback i podden! Det bjuds på ett varmt och härligt samtal med den evige ciceronen Linus Berglund bakom intervjumikrofonen, och alltifrån åldersnoja och hackspettar till bengaler - men kanske viktigast berörs fotbollsnätverket "Vi lirare" som Bosse grundade 2014, och som knutit till sig över 500 f.d. spelare och ledare som ambassadörer bakom budskapet om att vara en god kraft i svensk fotboll med fokus på kärlek till sporten och respekt för varandra. Se www.ViLirare.se.

Fotbollspodden görs av fans, för fans. Om ni gillar det vi gör - sprid ordet till vänner och bekanta samt prenumerera och lyssna genom Acast app. TACK!  

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Fotbollspodden. Innehållet i podden är skapat av Fotbollspodden och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.