För 12 år öppnade Anna och Rasmus Axelsson sitt första Pom och Flora på Södermalm i Stockholm. Det var mitt i en begynnande avokado macka-våg, men Pom och Flora visade snart att de var mer än ett instagramvänligt influencer-häng. Med klassiker som tantens gröt, en overkligt fluffig äggröra och mackor som gör den evigt långa kön mödan värd förändrade Pom och Flora frukost-gamet i Stockholm med kvalitet, smak och förmågan att göra det enkla wow-igt. Hör Anna berätta om hur frukostdrömmen växte till en modern institution, hur de omdefinierat vår syn på gastronomisk lyx och konsten att bära upp den där avokadomackan på menyn - utan att trilla i influencerdiket.

Lyssna på PopFoodie Radio på Spotify



This is a public episode. If you would like to discuss this with other subscribers or get access to bonus episodes, visit popfoodie.substack.com

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Sofie Zettergren Bonnevier. Innehållet i podden är skapat av Sofie Zettergren Bonnevier och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.