I detta avsnitt har vi nöjet att presentera Elissa Kosho, som kommer att berätta sin historia om att leva med en svartsjuk partner. Elissa går in på detaljer om hur det var att uppleva den här typen av relation, delar med sig av sina tankar, känslor och handlingar vid den tiden, och hur det har påverkat hennes liv då som nu.

När Elissa tar oss med på sin resa kommer vi att få insikter om verkligheterna av att vara i en relation med någon som kämpar med svartsjuka, samt vilken påverkan det kan ha på mental hälsa, självkänsla och personlig tillväxt. Hennes ärliga och tankeväckande berättelse kommer att ge lyssnarna en djupare förståelse för komplexiteten i relationer och betydelsen av self-care.

Så luta dig tillbaka, koppla av och anslut dig till oss för en engagerande konversation med Elissa Kosho, när hon öppnar upp om sina erfarenheter av svartsjuka och hur hon övervann det.Boka en kostnadsfri 20-minuters telefonkonsultation med Mikael Sandberg.Websida: svartsjuka.com 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Mikael Sandberg. Innehållet i podden är skapat av Mikael Sandberg och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.