The QUEEN is back - min underbara vän och energy healer Soledad Lecchini!

Soledad är en fantastisk healer och jobbar mycket med energiarbete - något som vi båda tror kommer att vara en självklar del i hela vårt samhälle i framtiden. Vi fick träffa henne första gången i avsnitt 29 - "Den högkänsliga människan och den feminina kraften". I det avsnittet delar Soledad med sig av hur hon jobbar och sin personliga resa. Vi pratade också redan då om feminin och maskulin energi - om jägarna och de högkänsliga. Och dagens avsnitt fortsätter vi vårt samtal och dyker lite djupare i våra tankar kring feminin och maskulin energi och om vikten av att lyssna inåt.

Det är sprudlande, skrattigt och djupt och innerligt på samma gång. Vi pratar om vikten av att hitta tillbaka till vår feminina kraft och ett varande snarare än ett görande. Vi pratar moderskap, lekfullhet OCH karaktärerna "den ryska mamman" och "den rökande barnvakten" gör entré...

Soledad är i denna stund på en pilgrimsresa i Argentina och Uruguay och detta avsnitt är inspelat precis innan hon skulle åka så här kommer redan nu en TEASER för nästa avsnitt med Soledad där vi får höra allt om hennes spännande resa!!

TACK för att ni lyssnar! Det betyder allt!

Love love love,

Josefina

@josefina.carlbom

Sound: Text, produktion & musik: Alvin Wetterholm och Eskil Lindh Hedegård, Digital Musikproduktion Storuman.

Artwork: Mikaela Aare

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom . Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.