Idag möter jag fantastiska Amanda Zoe Krepp som ligger bakom kontot SpirriSpirri på Instagram - en Aries Rising Sister som har en otrolig energi, besitter en enorm visdom och intuition och är SÅ inspirerande.

Zoe är både astrolog, medium och jobbar med Tarot. På kontot SpirriSpirri guidar hon oss alla med sina helt otroliga kortläggningar och tarotläsningar. Hon är verkligen fantastisk och de budskap jag har fått igenom hennes läggningar på spirrispirri känns alltid otroligt aligned! Hon är fenomenal med ord och på att formulera sig på ett sätt som gör att vägledningarna blir väldigt konkreta, hjälpsamma och praktiska. Vi får en inblick i Zoes resa, varför hon startade spirrispirri, hur hon jobbar idag och hur hon gör när hon lägger kort.

Hon jobbar också mycket med manifestation och coachar andra i det SÅ, naturligtvis pratar vi MYCKET manifestation i det här avsnittet. Vi pratar om att fastna i en offerroll, hur vi kan ta oss ur det (på ett roligt sätt), och hur viktigt det är för manifestationsjobbet att ta sig ur det och in i en högre vibration. Hur viktiga känslorna är och hon delar varför det är så viktigt att känna ett lugn i där du är just nu. Vi får också många andra väldigt bra och konkreta manifestationstips - tex kring när det är bra att vara väldigt specifik i sina intentioner och när det är läge att vara mer generell. Hur vi kan testa vilka pengablockeringar vi besitter och varför . Vi pratar även omvärld, spiritualitet och astrologi. Zoe guidar också oss alla med en kortdragning på slutet så missa verkligen inte det!!!

Ett otroligt härligt avsnitt med mycket eldig energi!

Följ Zoe på @spirrispirri och följ mig spå @jflowsthlm och såklart @spiriturious

TACK FÖR ATT NI LYSSNAR PEOPLE - ni är liksom my people!!!

LOVE LOVE LOVE!

Josefina

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Josefina Carlbom . Innehållet i podden är skapat av Josefina Carlbom och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.