Möt distriktsläkaren och forskaren Kerstin som sedan 80-talet har vigt sitt yrkesliv till att locka fram hemligheterna i spannmål – Hidden in grains, som hennes företag heter. Sedan många år samarbetar Warbro Kvarn med Hidden in grains för produktutveckling och forskningsprojekt. Många lider idag av mineralbrist utan veta om det, framförallt unga kvinnor och personer som slutat äta kött. Lär dig hur du själv kan öka kroppens upptag av mineraler i maten genom att trolla bort den mineralbindande fytinsyran. Surdegsbakning, blötläggning och syrligt till maten gör mer nytta än man kan tro. Så är det också billigare och mer naturligt än mineraltabletter. Men vi kan också avslöja att Warbro Kvarn är på G med nya produkter enligt Kerstins hydrotermiska processande av spannmål som låser upp fytinsyran och därmed tillgängliggör alla fina mineraler. Släpp mineralerna loss - det är vår!

Följ oss i sociala medier, på instagram: warbrokvarnPå facebook: Warbro Kvarn Har du frågor? Maila oss på [email protected] 

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Maria Björklund & Thomas Björklund. Innehållet i podden är skapat av Maria Björklund & Thomas Björklund och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.