Så lever du längre

Så lever du längre

Dela

Så lever du längre handlar om precis det titeln säger: hur du lever längre. Med de senaste superstudierna i ryggen avslöjar journalist Linn Asterby och poddprofessorn Bertil Marklu...

Visa mer

Så lever du längre handlar om precis det titeln säger: hur du lever längre. Med de senaste superstudierna i ryggen avslöjar journalist Linn Asterby och poddprofessorn Bertil Marklund de enkla tips som vi alla kan följa för att få extra år och må bättre. Det är förvånansvärt lätt, kul – och du kan få tio extra år!

Vem vill du ska leva längre?

Linn Asterby, programledare och producent, är erfaren journalist med ett särskilt intresse för vetenskap. Hon bjuder också in flera inspirerande expertgäster. Med det pressade livet i en funkisfamilj blev forskningsbeprövade, kraftfulla hälso-hacks ett måste för att klara stressen.

Bertil Marklund, tidigare professor i allmänmedicin och folkhälsa, är ännu verksam forskare, pappa till 1177 och bästsäljande författare. När hans föräldrar gick bort i förtid väcktes intresset för att hitta sätt att leva längre.

Produktionsbolag: Asterism

saleverdulangre.se

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Acast | Linn Asterby. Innehållet i podden är skapat av Acast | Linn Asterby och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.