I det senaste avsnittet av Humlepoddarna pratas det om suröl i alla dess former. Lyssna på en snabb genomgång av Gueuze, Lambic, frukt- och bärlambic, Berliner Weisse, flamländsk röd och brun öl, och mycket mer. Avsnittet ger dig en djupare förståelse för vad som gör dessa ölsorter unika och hur man brygger dem.1. Humlepoddarnas favorit fulöl2. De syrliga klasserna3. Surölens olika historier4. Hur brygger man suröl?5. Tips om jäst6. Quiz: Skenfrukt, bär eller grönsak?Links mentioned in this episode:* https://shbf.se/ol/oltypsdefinitioner-shbf/* https://www.systembolaget.se/ol/olstilar/syrlig/gose-lichtenhainer/* https://faktabanken.nu/fruktochbar.htm* https://fragaenbiolog.blogg.lu.se/bar-eller-frukt/* https://sv.wikipedia.org/wiki/Skenfrukt* https://sv.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%B6nsaker-----This podcast is hosted by [ZenCast.fm](https://wwww.zencast.fm) Rss Apple Podcaster →