LIFETALK PODDEN

LIFETALK PODDEN

Dela

Podden för Mental Klarhet & Personlig Utveckling I Lifetalk Podden får du svar på dina och andras frågor om personlig utveckling och mental hälsa. Hur du lever ett bättre liv helt e...

Visa mer

Podden för Mental Klarhet & Personlig Utveckling I Lifetalk Podden får du svar på dina och andras frågor om personlig utveckling och mental hälsa. Hur du lever ett bättre liv helt enkelt, inifrån och ut! Transformativa framgångscoachen Anders Haglund svarar, med hjälp av Karin, på lyssnarnas frågor om allt rör det mentala, våra beteenden, mönster och rädslor. Med kunskap kring mentala processer, en inblick i vad som driver mänskligt beteende och nya insikter som kan förbättra din mentala värld. Vårt mission är att öka det mentala välmåendet genom en mer grundad förståelse av hur vår fantastiska hjärna fungerar och hur vi kan lösa upp våra mentala knutar och bli den bästa versionen av oss själva. Är du reda att lyfta din upplevelse av livet till en helt ny nivå?

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Anders & Karin Haglund. Innehållet i podden är skapat av Anders & Karin Haglund och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.