Camilla Brinck bakom barnböckerna som tagit Sverige med storm! Med fem böcker ur ”Musse och Helium”-serien på topp 10-listan över lästa barnböcker 2020 så har även böckerna om allas våra favoritmöss blivit flitigt använda av pedagoger under högläsningen runtom på våra skolor.Musse och Helium är två stycken kommunikatörer som utan pekpinnar berättar för barn (och vuxna) om livets olika sidor.

Vad är det egentligen för mus-upptåg som Johan liknar vid mötet mellan Bamse och draken Nioreh? (Läs drakens namn baklänges).Hör om hur det var när Camilla började arbeta med sitt ex, och allt tog fart. Hur det gick snabbt från ljudböcker till fysiska. Vi talar även metoder och strategier om hur man kan hanterar framgång, bemöter ”svagare” människor och om ”läxa upp sig själv”-metoden. Vi får även en inblick i hur Camillas hjärna fungerar, går den ens att ”stänga av”? Här utlovas många skratt och en hel del insikter, en väldigt fin pratstund med en otrolig författare.

(mer…)

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Johan Ydring, Anna Arvidsson. Innehållet i podden är skapat av Johan Ydring, Anna Arvidsson och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.