Man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan säger de… låter kanske lätt men TUSAN VAD SVÅÅÅÅRT DET ÄR! I veckans avsitt pratar vi self love, klyschigt (vi vet) men ack så viktigt. För HUR gör man ens för att älska sig själv?

Att älska sig själv hela tiden är svårt... som Sandy säger, ibland får man "återfall" och mår inge vidare. På sociala medier ser vi att "den här kristallen gör dig lycklig" eller personer som publicerar sina liv som om de aldrig har en enda dålig dag. Vad är självkärlek utanför sociala medier? Hur kan man bygga på relationen med sig själv och kunna komma närmare sitt äkta jag? Felizia och Sandy har aldrig arbetat så aktivt på självutveckling tidigare som nu, varför och hur??!? Och den fina sången i slutet bjuder de på, sjung med!!

Vi skulle bli så glada om ni vill ge oss ett betyg i Podcaster och på Acast och sprida podden till era vänner <3 HEJA ER! Stor kram från oss!

Följ oss på instagram @feliziauggla & @sandystadelmann

Missa inte vår hemsida filleochsandy.com :)

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Felizia Uggla. Innehållet i podden är skapat av Felizia Uggla och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.