Dags att börja prata om sex och ha sex 2.0! Den klassiska trerättersmiddagen med en förrätt, en huvudrätt och en glass kula till efterrätt kanske inte är hur vi kan (och vill) ha sex livet ut. Hur PRATAR DU om sex och vad LÄNGTAR DU EFTER sexuellt? Vi är redo att lämna 20-snacket om sex och nu med våra fyllda 30 prata sex PÅ RIKTIGT!

Här kommer ett väldigt intimt snack om sex... och det är inte ett poddavsnitt om sex som ni kanske tror att det är. I dagens avsnitt lämnar vi ifrån oss programledarrollen och låter oss bli coachade av en sexinspiratör. Marika Smith driver podden @sexpariktigt och hjälper oss att prata om sex fast 2.0! Det har blivit dags att sluta prata om "hur kuken var böjd" eller "vem som kom först" och istället prata om sex på ett HELT NYTT sätt!! Dela gärna avsnittet till dina vänner och låt oss sprida samtalet om sex för att levla upp tillsammans!

Sex är inte en trerättersmiddag med lite förspel, en huvudakt och en halvdan efterrätt...... det är ett SMÖRGÅRDSBORD. Så här har du sex - på riktigt!

Läs mer om Marika här.

Vi skulle bli så glada om ni vill ge oss ett betyg i Podcaster och på Acast och sprida podden till era vänner <3 HEJA ER! Stor kram från oss!

Följ oss på instagram @feliziauggla & @sandystadelmann

Missa inte vår hemsida filleochsandy.com :)

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Podden och tillhörande omslagsbild på den här sidan tillhör Felizia Uggla. Innehållet i podden är skapat av Felizia Uggla och inte av, eller tillsammans med, Poddtoppen.